Kære alle ❤️
Som I nok ved, er jeg gået på barsel, og LFS har efterlyst nye hænder, der vil hjælpe til med at få kørt LFS endnu mere ud over stepperne 💃🏼(du kan stadig melde dig – læs forrige opslag).

Det har været nogle vilde, krævende, hårde og lærerige måneder, siden jeg tog initiativ til at starte LFS. Det er sgu ikke BARE LIGE at få en forening op at stå 😅

Jeg synes, at der er nået meget på disse blot 10 måneder – men der er stadig MEGET, der skal gøres, for at spiseforstyrrede og deres pårørende får bedre forståelse og hjælp.
Jeg vil gerne takke jer, der frivilligt har bidraget til LFS, og især vil jeg takke to: Hanne Kirkegaard og Amalie Buhrkall ❤️ I har virkelig ydet en indstats, hvilket jeg er meget taknemmelig for! 🙏🏻
Jeg vidste ikke, at jeg ville blive gravid, da LFS startede (men jeg havde en drøm om det…turde bare ikke helt tro på endnu et mirakel, ud over Julia! ❤️). Men det blev jeg, og nu venter jeg spændt på min søns ankomst 💙

Selv om det måske ligner, at alt står stille i LFS, så gør det det ikke! Det “nye hold”, der skal styre LFS, er ved at blive dannet, og I vil møde dem snarest 😘

Den første “post”, der er på plads, er titlen som foredragskoordinator: det er Hanne Kirkegaard 👏🏻 Så hun vil fremover være den, der arrangerer, koordinerer, reklamerer, tager imod tilmeldinger osv. for LFS-foredrag. Det er altså hende, I skal kontakte, hvis I har spørgsmål, idéer, ris/ros osv. omhandlende foredrag under LFS. Tag godt imod hende! ❤️ Hun vil én af de nærmeste dage præsentere de første foredrag i LFS-regi her efter sommeren (øh, hvilken sommer?! 😂☔️).

Jeg vil takke af for nu og gå i “baby-land” 👶🏼😅 Jeg håber, at I fortsat vil bakke op om LFS; både i form af medlemskab og ved at “følge os” her, på Facebook og på Instagram. Uden jer, ingen LFS 😳 Der er brug for, at vi står sammen for at “råbe op” på spiseforstyrrelsesområdet i stedet for, at vi alle går og “brokker os”. Der ER brug for nytænkning og forbedringer, og det er nemmere at blive hørt som en stor samlet stemme end små individuelle pip.
De bedste tanker og håb for fremtiden – og endnu engang TAK – fra formand (kvinde) Mille 😀❤️ (Mille Eigard Andersen)

Formand på barsel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *