Vigtig info vedrørende foredrag og blogindlæg i LFS under min barsel:

Som tidligere nævnt vil det fremover være Hanne Kirkegaard​, der tager sig af alt med foredrag i LFS. Men hun vil også stå for håndtering af blogindlæg på vores hjemmeside.

Hanne har holdt gratis foredrag i LFS-regi, været aktiv på chat-enheden her på hjemmesiden, besvaret fagspørgmål, bidraget med blogindlæg samt givet opbakning til andre foredagsholdere i LFS.

Hanne arbejder som psykoterapeut, gruppeleder og foredragsholder i egen praksis i Aarhus. Hun har fra sin egen praksis stor erfaring med at arbejde med mange typer af klienter, herunder spiseforstyrrede.

Hanne vil altså fremover være den, der arrangerer, koordinerer, reklamerer, tager imod tilmeldinger osv. for LFS-foredrag. Det er hende, I skal kontakte, hvis I har spørgsmål, idéer, ris/ros osv. omhandlende foredrag under LFS. Og overvejer du at holde foredrag under LFS, er det også Hanne, du skal skrive til.

Hanne vil ligeledes være den, der er ansvarlig for at poste, redigere og opdatere blogindlæg på sociale medier samt her på vores hjemmeside. Nogle blogindlæg vil være tigængelige for alle og andre kun for vores medlemmer. Så har du noget på hjertet omhandlende spiseforstyrrelser, som du gerne vil dele med andre i et blogindlæg og/eller på de sociale medier, så skriv til Hanne!

Hannes mail er hk@dlfs.dk.

Mvh. Mille Eigard Andersen​

Vigtig info om foredrag og blogindlæg under min barsel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *