Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Temaaften om overspisning (BED) – den skamfulde spiseforstyrrelse v. Psykoterapeut Hanne Kirkegaard + klient Jette Lindbjerg

25. oktober, 2017 @ 19:00 - 21:00

Temaaften om overspisning (BED) – den skamfulde spiseforstyrrelse

Onsddag den. 25. oktober kl. 19-21 inviterer LFS (Landsforeningen For Spiseforstyrrede & pårørende) til en temaaften om overspisning.
Hvor: Frivillighedshuset Vindrosen i Esbjerg, Exnersgade 4, 6700 Esbjerg

Pris: Medlemmer af LFS kan komme og høre foredraget GRATIS.

For ikke-medlemmer er prisen 100 kr, som betales kontant eller via mobilepay 29821911, men du må medbringe én ven gratis til foredraget.

Tilmelding: bindende og nødvendig tilmelding: hej@hannekirkegaard.dk
De 100 kr. betales til MOBILEPAY 29821911 på forhånd eller på aftenen: Skriv i tekst til betaling: Dit navn + Foredrag Esbjerg

Aftenens indhold vil være:
Teoretisk oplæg og viden fra Psykoterapeut, gruppeleder og foredragsholder Hanne Kirkegaard om overspisning (BED) samt fra hendes klient Jette Lindbjerg, som vil fortælle om sin historie samt, hvordan det er for hende at lide af overspisning.

Når det af individuelle grunde kan være svært at være den man er inderst inde, eller man er bange for at udfolde sin egen kraft og i stedet lukker ned, så opstår der ofte et tomrum, som for nogen forveksles med sult efter mad. Dvs. kroppen tror den er sulten, men det er ikke efter mad – derimod blot efter at mærke sig selv og være egne følelser tro. Derfor mener Hanne, at den bedste ”kur” i forhold til følelsesmæssig betinget overvægt og overspisninger er terapi, som kan forløse og hjælpe personen til at udfolde sit sande jeg og rumme de udfordrende følelser.

Hanne Kirkegaard vil fortælle om:
•    Den diagnostiske spiseforstyrrelse BED (Binge eating disorder).
•    Hvad definerer overspisning? Årsagsforklaringer og symptomer/udtryk.
•    Hvorfor terapi er den bedste ”kur” i forhold til overspisning.
•    Et eksempel på det terapeutiske arbejde med en case: Jette Lindbjerg.
•    Jette vil fortælle hele sin historie – på godt og ondt, som inspiration og håb for andre, der genkender sig selv som overspisere.
•    Derefter vil Hanne Kirkegaard fremlægge øvelser/ metoder, som har hjulpet og støttet Jette i arbejdet med at slippe overspisning.
•    Vi runder af med spørgsmål og debat.

Læs mere om Hanne her: hannekirkegaard.dk

Hvad udtaler andre om lige netop dette foredrag, afholdt i Aarhus og København?

“Tusind tak til dig, Hanne, for at holde et fremragende foredrag under LFS (Landsforeningen For Spiseforstyrrede & pårørende) d. 6. april 2017! Du fortalte både levende og proffesionelt om BED – du kom hele vejen rundt om “emnet”. At du både har personlig erfaring med BED OG dit proffessionelle arbejde er en kæmpe styrke, der gør, at du rammer publikum og trænger ind. Ingen tvivl om at du gør en forskel for mange og hjælper dem ud af madhelvedet!”
Stor ros til dig fra Mille Eigard Andersen, formand LFS.

“Kære Hanne. Tak for et hjertevarmt og lærerigt foredrag i går aftes på Åby Bibliotek, 3. Maj 2017. Jeg var træt i går og overvejede at ikke komme, men jeg er glad for jeg deltog. Du forklarede på en rolig og letforståelig måde, hvad BED/overspisning er og hvilke psykologiske faktorer der er i spil og at det ikke bare handler om at tage sig sammen!
At høre Jettes historie gjorde det hele meget nærværende og jeg tror mange kunne spejle sig det hun fortalte om de følelsesmæssige udfordringer, der havde igangsat hendes overspisning.
Og så var det rigtig dejligt at du fortalte om værktøjer til at komme ud af overspisningen og at du også sammen med Jette forklarede hvordan hendes forløb ud af overspisningen var forløbet.
Alt i alt et super godt foredrag og en god aften og jeg kan anbefale alle, der overvejer at søge hjælp, at kontakte dig.”
Kh Anni Kruse

“Hej Hanne tak for spændende foredrag den. 3. Maj 2017. Det der rykkede meget for mig var at høre om de forskellige lag, der skal arbejdes med, for at kunne finde løsninger på ens overspisning. Jeg blev meget berørt i starten, da det at få det visuelt serveret – gjorde noget inde i mig. Det at læse tingene var hårdt, for så skulle jeg på en eller anden måde forholde mig til det. God kombination med teori og praksisfortælling”. Maibritt Schmidt

Temaaften om overspisning (BED) – den skamfulde spiseforstyrrelse v. Psykoterapeut Hanne Kirkegaard + klient Jette Lindbjerg

Detaljer

Dato:
25. oktober, 2017
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,

Arrangør

LFS