Præsentation af Hanne

Hanne Kirkegaard, psykoterapeut i Aarhus med speciale i spiseforstyrrelser.

Jeg er født i 1970 og uddannet cand.mag. i dansk og psykologi og ID Psykoterapeut fra ID Academy i Silkeborg.
 
Inden jeg startede mit virke som selvstændig, har jeg i en lang årrække arbejdet som højskole- og gymnasielærer. Jeg har i alt 20 års undervisning- og foredragserfaring.

Jeg har siden 2007 afholdt foredrag/ gruppeforløb siden 2009 for mennesker, der lider af spiseforstyrrelsen overspisning.

Derudover har jeg løbende udgivet artikler/medvirket i artikler/interviews. Læs her.

Jeg har fra privat praksis stor erfaring med at arbejde med spiseforstyrrede klienter – og navnlig mennesker, der bruger overspisninger (BED) som følelsesmæssig regulering.

Jeg har mit professionelle virke/praksis i Århus, hvor jeg arbejder i mit eget selvstændige firma, hvor jeg tilbyder: Psykoterapi, coaching, gruppeterapi og foredrag.

Jeg tilbyder terapi/coaching i forhold til mange forskellige problematikker: Spiseforstyrrelser, herunder overspisning, vægttabsterapi, sukkerafhængighed samt behandling for depression, angst, traumer, PTSD, familie og parterapi.

Gruppeterapi er for mennesker, der vil arbejde med at slippe overspisninger og sukkerafhængighed.

Mine foredrag kredser mest indholdsmæssigt om spiseforstyrrelser, men holder også oplæg om arbejdet som mentor og et foredrag om min vej som selvstændig i eget firma.

Jeg er som menneske og som professionel behandler dybt optaget af mennesker og dets mulige udviklingspotentialer.

I mit virke som psykoterapeut arbejder jeg helhedsorienteret, dvs. jeg arbejder både med kroppen, sindet og det sjælelige.

Jeg er så privilegeret, at jeg har kunnet gøre min allerstørste passion i livet til min levevej – nemlig at støtte mennesker, der ønsker forandring, vækst og inspiration i deres liv, hvor er jeg taknemmelig. Det er så stor en gave for mig, at jeg arbejder med det, jeg brænder allermest for.

Jeg bor i Aarhus og holder foredrag i hele landet, individuel terapi og gruppeforløb foregår i Århus, Åbyhøj, men jeg tilbyder også skypesessioner, som kan benyttes af alle i hele landet.

Du kan booke et foredrag, en samtale eller et gruppeforløb ved at skrive til hej@hannekirkegaard.dk eller ringe 2982 1911.

Du kan læse meget mere om, hvem jeg er og min baggrund på www.hannekirkegaard.dk

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF) og hovedsponsor for LFS (Landsforeningen For Spiseforstyrrede & pårørende).

 

Dansk Psykoterapeutforening –  dit kvalitetsstempel. I dag er det således, at der ikke er statslige regler for, hvornår en person må kalde sig for psykoterapeut. Det betyder, at alle og enhver med ingen eller kun lidt uddannelse uhindret kan sætte et skilt på døren og tage imod klienter. Derfor er mit medlemskab af Dansk Psykoterapeutforening også et kvalitetsstempel. Jeg lever som medlem op til en række kriterier om uddannelse og erfaring for at få lov til at kalde mig Psykoterapeut MPF. Denne beskyttede titel er DIN garanti for, at jeg har de kompetencer, der skal til for at give den rigtige hjælp og behandling.

Hanne Kirkegaard, psykoterapeut i Aarhus med speciale i spiseforstyrrelser.