Som medlem af LFS (Landsforeningen For Spiseforstyrrede & pårørende) har du mulighed for at hjælpe aktivt til. Vi har brug for en masse hænder til at løfte opgaven og få gjort LFS stor og stærk, så vi kan gøre den forskel, vi ønsker!

Læs herunder hvad vi søger hjælp til og skriv til mea@dlfs.dk (Mille) om, hvad du vil hjælpe med <3

BROCHURER:

Vi har fået trykt brochurer om LFS, og dem er vi i gang med at få spredt ud over hele landet.

Kender du et relevant sted, hvor vi kan lægge vores brochure, må du meget gerne hjælpe med det: send din adresse til os; så sender vi brochurer til dig. Skriv “brochurer” i emnefeltet.

VÆRKTØJSKASSEN:

Vi er ved at bygge ”Værktøjskassen” op. Vi indsamler viden fra alle jer spiseforstyrrede i hele landet: hvad gør I/har I gjort for at tackle forskellige udfordringer, man møder, i kampen ud af en spiseforstyrrelse? Vil du bidrage med et godt råd, så skriv det endelig til os!  (skriv ”værktøjskasse” i emnefeltet). Så kan vi bygge værktøjskassen op. Det kan f.eks. være:

  • Hvordan har du fået din menstruation tilbage? (hvis den har været væk selvfølgelig).
  • Hvordan tackler du sociale arrangementer? Hvad siger du til dig selv, hvad gør du aktivt, hvordan tackler du det, så spiseforstyrrelsen ikke overtager?
  • Hvordan fik du stoppet dine overspisninger? Eller hvad har du oplevet hjælper til, at der bliver færre af dem?
  • Hvordan ændrer du dine negative tanker om dig selv? Siger du noget til dig selv, eller har du andre fif, så autopiloten med negative tanker ikke overtager?
  • Hvordan får du spist nok, hvis du skal tage på?
  • Og meget meget mere! ALT hvad I kan komme i tanke om, der hjælper jer i dagligdagen. Der sidder en masse andre spiseforstyrrede, som vil have glæde af at bruge netop DINE fif, strategier og redskaber. Del dem!

HISTORIER FRA DEN VIRKELIGE VERDEN:

Vi indsamler spiseforstyrrede historier fra hele landet. Vi vil gerne lytte til alle jer, der har været igennem ”systemet”: hvad har været godt/hvad har fungeret og hjulpet jer? Hvad har været skidt? Hvad kunne forbedres? Hvilken hjælp har faktisk virket? Jeres viden er guld værd, for I har prøvet det på egen krop! Vi søger derfor interviewere fra hver region i Danmark (så sparer vi transportomkostninger): region Hovedstaden, region Sjælland, region Nordjylland, region Syddanmark og region Midtjylland. Så; vil du hjælpe med at indsamle historier, så vi kan få dannet os et indtryk af de spiseforstyrredes vilkår i Danmark? Skriv en mail til os og fortæl lidt om dig selv, og hvor du bor. Skriv ”ansøgning interviewer” i emnefeltet.

PÅRØRENDE:

En stor del af LFS er til pårørende, da det er en kæmpe gruppe, som oftest overses helt. Som mor/far bliver man ofte sat i en “behandlerrolle” – og man skal egentlig bare ha’ lov til at være det, man er: mor eller far!

Har du selv prøvet at være pårørende og ønsker nu at give andre den hjælp, som du måske ikke selv fik? Hvis du har prøvet at være pårørende på egen krop, ved du, at der er en masse, man kan “gøre forkert”… Det kan du hjælpe andre med at undgå 🙂 Vi søger derfor tidligere pårørende, som nu ønsker at være mentor for andre. Vi vil tilbyde en mentor-ordning i hele landet, så vi har brug for mange. Skriv “pårørende-mentor” i emnefeltet.

De pårørende, der skal blive mentorer, skal klædes på til det. Så vi søger også fagpersoner, der kan køre uddannelsesforløb til pårørende-mentorer. Skriv “mentor-uddanner” i emnefeltet.

ARTIKLER/VIDEN:

Artikler, viden, indlæg… har du noget på hjertet, som kan hjælpe og gavne andre, så del det med os!

 

SHOP:

Shoppen er på trapperne til at åbne. Du vil kunne købe bøger, terapitimer, onlineforløb, foredrag mm. Har du noget, som kan komme i shoppen, så mail til os (skriv ”shop” i emnefeltet). Hvis du sælger noget i vores shop, skal 10 % af salget gå til LFS’s arbejde.

BEHANDLERE/FAGFOLK:

Er du behandler og vil du hjælpe med at hjælpe vores medlemmer? Vi søger behandlere/fagfolk, som vil hjælpe til med at rådgive og støtte vores medlemmer (både spiseforstyrrede og pårørende) i dagligdagen.