Som medlem af LFS kan du spørge en behandler, om lige det du mangler svar på. Det er gratis, når du er medlem. Ikke-medlemmer kan vi desværre ikke betjene – vi vil hjælpe dem, som bakker op om vores initiativ ved at være medlem. Oplys dit medlemsnummer, når du stiller et spørgsmål.

Det fungerer som en chatfunktion. Du kan se den nederst i højre hjørne. Det meste af tiden er den offline, men alligvel kan du stille et spørgsmål. Du skriver bare dit spørgsmål og sender det afsted. Så vil du få svar af den behandler, som dit spørgsmål er mest relevant for at svare. Herunder kan du se, hvilke behandlere du kan stille spørgsmål – så skriv meget gerne i starten af dit spørgsmål, hvem du ønsker svar fra. Så kan de hurtigere se, hvilke spørgsmål der er til dem.

Chatten er også online, og når den er det, kan du chatte direkte med den pågældende behandler, der har online-tjansen. Du kan altid se i vores event-kalender, hvornår chatten næste gang er online.

Med tiden vil vi selvfølgelig finde flere og flere, der vil hjælpe til med at svare, samt være online på chatten.

 

Her kan du se de behandlere, som du pt. kan stille spørgsmål til samt chatte med: 

Tryk på navnet for at læse mere. De har skrevet præsentationen af dem selv.

Hanne Kirkegaard; cand. mag i dansk/psykologi samt ID Psykoterapeut, www.hannekirkegaard.dk 

Jane Agergaard, klinisk diætist. Læs mere Her

Diane Jasmin; professionsbachelor i psykomotorik og afspænding samt certificeret psykomotorisk terapeut, www.dianejasmin.dk 

Mette Fuglsang; psykoterapeut-studerende, www.mettefuglsang.dk